هفتمین روز راهپیمایی اعتراضی کارگران فولاد همزمان با تجمع بازنشستگان مخابرات

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۰۹

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز روز دوشنبه ۹ بهمن برای هفتمین روز متوالی دست از کار کشیده و در اهواز تجمع و راهپیمایی اعتراضی برگزار کردند. همزمان بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف کشور، مالباختگان شرکت رمزارز آمیتیس و خانواده بیماران مبتلا به «سی‌اف» در تهران تجمع کردند.

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در اعتراض به مشکلات معیشتی، اجرا نشدن طرح طبقه‌بندی و همسان‌سازی مشاغل و محقق نشدن وعده‌های بانک ملی، دست از کار کشیده و از محل شرکت تا میدان بقایی اهواز تجمع و راهپیمایی اعتراضی برگزار کردند.

این کارگران با بیان خواسته‌های خود تاکید کردند که تا تحقق کامل مطالباتشان به اعتراض خود ادامه می‌دهند.

کانال تلگرامی «صدای مستقل کارگران فولاد» در این باره نوشت: «شب گذشته مدیریت شرکت در اطلاعیه‌ای پر ابهام و با انتشار چند فیش حقوقی که به صورت نمونه تهیه شده‌اند، از تصویب طرح طبقه‌بندی مشاغل خبر داد و گفت از ابتدای دی‌ماه این طرح اجرایی و محاسبه شده است.»

در ادامه این گزارش آمده بنا بر تصمیم جمعی کارگران، تا برطرف شدن ابهامات در خصوص چگونگی محاسبات صورت گرفته و نیز اجرای این طرح برای همکاران شرکت شفق، اعتصاب با تجمع مقابل درهای ورودی شرکت ادامه خواهد یافت.

در جریان تجمع روز دوشنبه کارگران فولاد اهواز، آنها با بیان اینکه «ما را محک نزنید، ما فولاد گداخته‌ایم»، شعارهایی ازجمله «ما کارگران فولاد، علیه ظلم و بیداد، می‌جنگیم می‌جنگیم» سر دادند.

کارگران معترض فولاد اهواز، روز یکشنبه در ششمین روز از دور جدید اعتراضات خود مقابل ساختمان‌های استانداری خوزستان، فرمانداری اهواز و ساختمان مرکزی بانک ملی استان خوزستان در سطح خیابان‌های شهر دست به راهپیمایی و تجمع زدند.

آن‌ها طی ماه‌های گذشته بارها دست از کار کشیده و اعتراض خود را به وضعیت موجود نشان داده‌اند.

این کارگران دی‌ ماه امسال برای چند روز متوالی با مسدود کردن و کنترل تمامی درهای ورود و خروج شرکت، دست به تجمع و اعتصاب زدند.

گروه ملی صنعتی فولاد ایران پیش از این زیر نظر گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا، متهم پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی اداره می‌شد. پس از تشکیل پرونده قضایی و اعدام او، مالکیت شرکت به بخش خصوصی واگذار شد.

تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف کشور

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، روز دوشنبه بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف کشور، به روال هر دوشنبه، در اعتراض به اجرا نشدن آیین‌نامه استخدامی و رفاهی ۱۳۸۹ و پایمال شدن حقوق خود تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این تجمعات مقابل ساختمان‌های شرکت مخابرات در شهرهای مختلف کشور ازجمله تهران، ارومیه، تبریز، مریوان، کرمانشاه، رشت، اهواز، بروجرد، خرم‌آباد، شیراز، بندرعباس، زنجان، زاهدان، اراک و اردبیل شکل گرفت.

بازنشستگان معترض در این تجمع شعارهایی از جمله «شرکت شده ستاره، بخور بخور تو کاره»، «سهامدار، حیا کن، آیین‌نامه را اجرا کن»، «این همه بی‌عدالتی، هرگز ندیده ملتی» و «دولت دروغگو، حاصل وعده‌هات کو؟» سر دادند.

کارکنان و بازنشستگان مخابرات در سال‌های گذشته بارها در اعتراض به تاخیر در پرداخت مطالبات و کمک هزینه‌های رفاهی و مشکلات بیمه تکمیلی در مراکز استان‌های ایران تجمع کرده بودند.

با وجود وعده‌های جمهوری اسلامی وضعیت معیشتی بازنشستگان در ایران هر روز وخیم‌تر می‌شود.

روز یکشنبه هشتم بهمن‌ هم بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای شوش و اهواز در اعتراض به وضعیت بد معیشتی و تحقق نیافتن خواسته‌هایشان دست به تجمع اعتراضی زدند.

تجمع خانواده افراد مبتلا به بیماری سی‌اف

روز دوشنبه جمعی از خانواده‌های افراد مبتلا به بیماری «سی‌اف» مقابل ساختمان وزارت بهداشت در تهران تجمع کردند. این تجمع «در اعتراض به نبود داروی حیاتی کرئون» صورت گرفت.

تصاویر رسیده نشان می‌دهد مسئولان مربوطه به‌جای پاسخگویی، اقدام به بستن ورودی‌های ساختمان کردند تا خود را از دید معترضان پنهان کنند.

خانواده‌های افراد مبتلا به بیماری سی‌اف پیش از در سال‌های گذشته بارها در اعتراض به تامین نشدن داروهای مورد استفاده بیماران خود دست به اعتراض زنده‌اند.

بیماری سیستیک فیبروزیز که به اختصار سی‌ اف نامیده می‌شود، شایعترین بیماری ارثی مغلوب در بین جمعیت سفیدپوست جهان است.

در این بیماری درگیری اعضای مختلف بدن مشاهده می‌شود که مهم‌ترین آن ریه و لوزالمعده است.

بیش از ۹۰ درصد از این بیماران به دنبال تخریب پیش‌رونده و نارسایی ریوی دچار آسیب جدی می‌شوند.

مالباختگان شرکت رمزارز آمیتیس

بر اساس گزارشات رسیده به ایران اینترنشنال، روز دوشنبه جمعی از مالباختگان شرکت رمزارز آمیتیس در تهران تجمع اعتراضی برگزار کرده و خواهان بازگشت سرمایه‌های از دست رفته خود شدند.

ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال از این تجمع نشان می‌دهد، تجمع‌کنندگان مقابل دفتر غلامحسین محسنی اژه‌ای تجمع کرده‌اند.

سخنگوی قوه قضاییه در آذرماه امسال گفته بود که مالباختگان شرکت رمزارز آمیتیس در ابتدا ۲۵۸ نفر بودند، اما بعدا مشخص شد این شرکت وجوه ۱۰ هزار نفر را از بین برده است.

بر اساس مصوبه هیات دولت، رمزارز‌ها مشمول ضمانت نظام بانکی کشور نیستند و استفاده از آن‌ها در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.

نبود رسیدگی به مطالبات صنفی و معیشتی کارگران و برگزاری تجمع‌های اعتراضی در شرایطی است که برخی رسانه‌ها و تحلیل‌گران از حرکت صنایع مادر مانند فولاد و پتروشیمی به سمت رکود خبر می‌دهند.

کاهش نرخ سرمایه‌گذاری، توقف پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فولاد و پتروشیمی و ریزش کم‌سابقه و پیاپی شاخص بورس و «دوپینگ‌های مکرر» از منابع ملی صندوق توسعه ملی، از جمله نشانه‌های رکود مورد اشاره ناظران است.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
جهان‌نما
خبرها

شنیداری

پادکست‌ها