ششرنگ، شبکه لزبینها و ترنسجندرهای ایرانی، در گزارشی نوشت زهرا صدیقی همدانی (ساره) که بعد از نقض حکم اعدام با وثیقه سنگین از زندان آزاد شده بود، جمعه دهم آذر ماه به کشوری امن رسید. این گروه از «آزادی و امنیت ساره» به عنوان «پیروزی بزرگ برای جنبش الجیبیتی ایران» یاد کرد.
شبکه لزبینها و ترنسجندرهای ایرانی در گزارش خود نوشت: «این پیروزی نشان میدهد ما هرگز نباید به احکام ضد انسانی تن بدهیم و باید علیه نقض حقوقمان، تمام تلاش خود را انجام دهیم.»
ششرنگ با قدردانی از «تمامی فعالان الجیبیتیکیو+ که ساره را در این مسیر سخت تا آزادی همراهی کردند» اعلام کرد: «این موفقیت را به جامعه الجیبیتیکیو+، فعالان و جامعه جهانی که با کمپین آزادی ساره همراهی کردند تبریک میگوییم.»
زهرا صدیقی همدانی که به نام «ساره» شناخته میشود، پنجم آبان ۱۴۰۰ هنگام خروج از ایران و در مرز ترکیه، به دست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد.
به نوشته ششرنگ، او روز ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ از سوی شعبه ششم دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه به «افساد فیالارض» از جمله از طریق «ترویج همجنسگرایی»، «ارتباط با شبکههای معاند جمهوری اسلامی» و «ترویج مسیحیت» متهم شد.
در آن زمان سازمان عفو بینالملل در بیانیهای نوشت که این مدافع حقوق اقلیتهای جنسیتی در دوران بازداشت هدف شکنجه و سایر رفتارهای بیرحمانه قرار گرفته است.
چند ماه پس از آن در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت زهرا صدیقی را تایید کرد اما او را «زهرا منصوری همدانی» معرفی کرد و مدعی شد او «سرکرده بزرگترین باند قاچاق زنان و دختران ایرانى به اربیل عراق» بوده است.
زهرا صدیقی همدانی و الهام چوبدار در شهریور ماه ۱۴۰۱ با حکم دادگاه انقلاب ارومیه به اعدام محکوم شدند.
به نوشته ششرنگ، پس از کمپین گستردهای که به وسیله این موسسه راهاندازی و با همراهی جامعه الجیبیتیکیو+ ایران و جهان، جامعه بینالملل از سیاستمداران تا هنرمندان و ... ادامه پیدا کرد، حکم اعدام ساره نقض و با تودیع وثیقه آزاد شد.
شبکه لزبینها و ترنسجندرهای ایرانی با ابراز خرسندی از اینکه «تمام تلاشی که جامعه الجیبیتیکیو+ ایران به همراهی جامعه جهانی کرد به ثمر رسید»، در گزارش خود نوشت: «ساره اکنون میتواند در کشوری آزاد و دموکراتیک همراه با فرزندانش زندگی کند.»