محمد رئیسزاده، رییس کل سازمان نظام پزشکی، وجود ۲۵۰ میلیون دندان پوسیده در ایران را نگرانکننده خواند و دلیل آن را هزینههای بالای دندانپزشکی در کشور ذکر کرد.
رئیسزاده، سهشنبه ۲۵ دی تاکید کرد وضعیت سلامت دهان و دندان در ایران «خوب نیست» و در بحث عرضه و قیمت مواد دندانی، نظارت خوبی وجود ندارد.
خبرگزاری آنا پنجشنبه ۱۳ دی در گزارشی نوشت که هزینههای بالای درمان دندانپزشکی، فقدان پوشش بیمهای مناسب و نبود سیاستهای پیشگیرانه، باعث شده بسیاری از افراد، بهویژه اقشار کمدرآمد، درمانهای ضروری دندانپزشکی خود را به تعویق بیندازند یا از آن صرفنظر کنند.
شش روز پیش از آن نیز صادق ستاریفرد، معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش، هشدار داد ایران از نظر شاخص پوسیدگی دندان کودکان در جهان وضعیت مطلوبی ندارد.
شهریور ۱۴۰۲، علی تاجرنیا، رییس هیات مدیره جامعه دندانپزشکی ایران، هشدار داد شاخص پوسیدگی دندان در کشور در مقایسه با ۲۰ سال گذشته، سه برابر شده است.
سازمان برنامه فقط تعرفه خودش را قبول دارد
رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران از اختلاف با نهادهای دولتی درباره تعرفهها خبر داد و افزود که شورای عالی بیمه، تعرفههایی را تصویب میکند اما سازمان برنامه و بودجه فقط عدد خودش را قبول دارد.
رئیسزاده ابراز امیدواری کرد که عدد پیشنهادی شورای عالی بیمه سلامت بدون تغییر در سازمان برنامه و بودجه و در هیات دولت به تصویب برسد و قبل از پایان سال ابلاغ شود.
علیرضا فروزنده، دبیر هیات مدیره انجمن علمی دندانپزشکان عمومی و برخی دیگر از مدیران سازمان نظام پزشکی پیش از این اعلام کردهاند به دلیل تاخیر در پرداختها، بسیاری از مراکز درمانی مایل به عقد قرارداد با بیمهها نیستند.
قاسم صادقی، رییس اداره امور دندانپزشکی وزارت بهداشت، پیش از این گفته بود که خدمات دندانپزشکی تا آذر ماه سال ۱۳۹۹ فاقد تعرفه بود.
او خبر داده بود که ارز ترجیحی دندانپزشکی از مهر ماه ۱۳۹۸ قطع شد و قیمتها در برخی مواد هشت تا ۱۰ برابر افزایش یافت.