میلاد پناهیپور، وکیل پرستو احمدی به شبکه شرق گفت که این خواننده ساعت سه بامداد یکشنبه ۲۵ آذر آزاد شده است. ساعاتی پیش نیز خبری درباره آزادی او منتشر شده بود اما یک منبع آگاه در گفتوگو با ایراناینترنشنال آن را تکذیب کرد.
پناهیپور صبح یکشنبه گفت «دو نوازنده مرد کنسرت» پرستو احمدی نیز حوالی ساعت ۱۲ نیمهشب شنبه آزاد شدند.
منبع آگاه ایراناینترنشنال نیز ساعاتی پیش تایید کرد احسان بیرقدار و سهیل فقیه نصیری، نوازندگان همراه پرستو احمدی در کنسرت کاروانسرا آزاد شدهاند، اما باید صبح یکشنبه ۲۵ آذر خود را به ضابط قضایی معرفی کنند.
پیشتر رسانههای ایران گزارش دادند پلیس مازندران تایید کرده است پرستو احمدی، خواننده، پس از یک نشست توجیهی به همراه خانوادهاش از ساختمان پلیس خارج شد.
پس از اعلام این خبر، میلاد پناهیپور در یک استوری اینستاگرامی خبر تسنیم را که به نقل از پلیس مازندران از خروج پرستو احمدی از ساختمان پلیس خبر داده است، بازنشر کرد و زیر آن هشتگ «دروغ ممنوع» را نوشت.
پیشتر وکیل پرستو احمدی در مصاحبه با کانال امتداد گفت: «تقریبا از ظهر شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳، اطلاعی از وضعیت موکلم، پرستو احمدی، نداشتیم و متوجه شدیم که او در استان مازندران بازداشت شده است.»
پناهیپور با بیان اینکه «ما منتظر طی روند حقوقی و قضایی بودیم»، افزود: «متاسفانه از اتهامات خانم احمدی، نهاد بازداشتکننده و محل نگهداری او اطلاعی نداریم، ولی از طریق مراجع قانونی موضوع را پیگیری خواهیم کرد.»
احمدی به همراه گروهی از هنرمندان ۲۱ آذر کنسرتی را در یک کاروانسرا اجرا کرد و آن را با نام «کنسرت فرضی» یا «کنسرت کاروانسرا» در یوتیوب به اشتراک گذاشت. این خواننده زن در این کنسرت، بدون حجاب اجباری ظاهر شد.
قوه قضاییه جمهوری اسلامی ۲۲ آذر با انتشار اطلاعیهای برگزاری این کنسرت را «بدون مجوز قانونی و رعایت موازین شرعی» دانست و از «برخورد مقتضی» و تشکیل پرونده برای خواننده و عوامل تولید آن خبر داد.
وکیل این خواننده، پیشتر از بازداشت احسان بیرقدار و سهیل فقیهنصیری، دو تن از نوازندگان «کنسرت فرضی»، خبر داده بود.
به گفته این وکیل دادگستری، آنها در تهران و در محل آموزشگاه خود بازداشت شدند و همانند احمدی، نهاد بازداشتکننده آنها مشخص نیست.
در پی اجرا و پخش این کنسرت، شماری از حامیان دولت مسعود پزشکیان در شبکههای اجتماعی با اشاره به همزمانی برگزاری آن و زمانبندی ابلاغ قانون موسوم به «عفاف و حجاب»، این کنسرت را عاملی برای تخریب دولت اصلاحطلب چهاردهم دانستند.
از سوی دیگر روزنامه جوان، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، هدف از برگزاری این کنسرت را «تقابل فرهنگی و تحریک افکار عمومی» توصیف کرد.
برگزاری کنسرت آنلاین پرستو احمدی بدون حجاب اجباری در ایران و پروندهسازی قوه قضاییه جمهوری اسلامی علیه او و عوامل تولید این کنسرت، واکنشهای زیادی در میان مردم به دنبال داشته است.
اجرای پرستو احمدی با استقبال بسیار گسترده ایرانیان در شبکههای اجتماعی مواجه شد و بسیاری از هنرمندان و فعالان مدنی و سیاسی به ستایش از او پرداختند.
شماری از شهروندان با انتشار بخشهایی از اجرای بدون حجاب اجباری این خواننده زن، صدای او را نشانهای از زنده بودن جنش «زن، زندگی، آزادی» دانستند.