سایت اینترسپت اطلاعاتی را درباره آصف ویلیام رحمان، متهم به افشای اسناد برنامههای اسرائیل برای حمله به جمهوری اسلامی، منتشر کرد که بر اساس آن، او وبسایتهایی را در زمینه کودکان کار طراحی کرده و پدرش نیز از حامیان فلسطین بوده است.
اینترسپت شنبه ۱۷ آذر نوشت او چند روز پیش از افشای اسناد طرح حمله اسرائیل به ایران، بخشی از اطلاعات طبقهبندی شده را که در اختیار داشته، حذف کرده است.
یادداشتهایی نیز از او کشف شده که عبارات خاصی مانند «تعطیلات اواسط نوامبر؟» و یا «فرار» در آنها به چشم میخورد. ماموران در حال تلاش برای رمزگشایی از این یادداشتها هستند.
اینترسپت افزود به همراه داشتن این یادداشتها برای فردی که قصد چنین اقدامی را داشته، عجیب به نظر میرسد.
حکومت ایران شامگاه ۱۰ مهر با حدود ۲۰۰ موشک بالستیک خاک اسرائیل را هدف قرار داد. این دومین حمله مستقیم جمهوری اسلامی به اسرائیل بود.
ارتش اسرائیل در پاسخ، بامداد پنجم آبان مجموعهای از حملات هوایی را علیه اهداف نظامی در ایران به انجام رساند. با پایان عملیات، مشخص شد حدود ۱۴۰ جنگنده اسرائیلی در سه موج حمله، ۲۰ نقطه را در سه استان ایران هدف قرار دادند.
اینترسپت در ادامه گزارش خود نوشت ۱۱ نفر از اعضای خانواده و نزدیکان رحمان در جلسه رسیدگی به پرونده او در دادگاه حضور داشتند. پدر او در شهر بتزدا در مریلند و همسرش در وین در ویرجینیا زندگی میکنند.
محیت رحمان، پدر او، بهعنوان مدیر یک صندوق سرمایهگذاری خصوصی فعالیت میکند و یک صندوق غیرانتفاعی به نام «امداد بنگلادش» را نیز تاسیس کرده است.
پدر رحمان همچنین از مشوقان کمک مالی به کودکان نوار غزه بوده است.
در گزارش اینترسپت همچنین به فعالیتهای آصف ویلیام رحمان در مدرسه و دانشگاه اشاره شده است.
او در ۱۳ سالگی به همراه گروهی از همکلاسیهای خود وبسایتی با عنوان «خون، عرق و اشک: داستان کار کودکان» طراحی کرد.
دو سال بعد نیز به همراه یکی از خواهرانش و چند نفر دیگر، سایتی با عنوان «یک دلار در روز: یافتن راهحلهایی برای فقر» طراحی کرد.
او که ۳۴ ساله است، در دانشگاه ییل آمریکا تحصیل کرد و سال ۲۰۱۶ به سازمان سیا پیوست. رحمان ماه گذشته در کامبوج دستگیر شد.
رحمان متهم به انتشار اسنادی است که از سوی آژانس ملی اطلاعات ژئوفضایی ایالات متحده تهیه شده بودند. این اسناد حاوی تصاویر و اطلاعاتی مربوط به جابهجایی موشکی و آمادهسازیهای اسرائیل برای حمله تلافیجویانه علیه جمهوری اسلامی بود.
آژانس ملی اطلاعات ژئوفضایی بهطور معمول تصاویر جمعآوریشده از سوی ماهوارههای جاسوسی آمریکا را برای پشتیبانی از عملیات مخفی و نظامی این کشور تجزیه و تحلیل میکند.
بر اساس برخی گزارشها، انتشار این اطلاعات باعث تعویق حمله اسرائیل به جمهوری اسلامی شد.